Nem vagyok oda a Blogger szó iránt. Sokszor olyan kérdésekkel állnak elém az emberek, hogy mi ez amit csinálok, mire jó, minek kell ez? De vannak olyanok is akik nem tudják, hogy mit jelent ez a kifejezés, sőt biztosan vannak akiket mindez egy az egyben hidegen is hagy. Ám mégsem ezek az okai annak, hogy nem szeretem. Úgy gondolom többet takar annál, mint amit első ránézésre kiolvas belőle a többség.

Elsőre talán semmitmondó és leginkább ultramodern?  Igen, meglehet. Valóban egy modern dologról van szó. Sok esetben pedig az a kép ugrik be róla, ahogyan épp a laptopját bújja, a helyi jól menő bárban az a bizonyos “blogger”. És persze mindeközben 6.985.587 e-mailre válaszol egyszerre. Na ezt mondom. Ennél többet rejt. Sokkal de sokkal többet. Legalábbis számomra biztosan. Mára már az újságírás szintjére nőtte ki magát, ami rengeteg háttérmunkával jár. És bizony ott lapul az, hogy egyetlen bejegyzéssel se okozzunk csalódást nektek, olvasóknak. Mindennek megvan a maga szépsége, ahogyan itt is hiszen életben kell tartani azt a kis parazsat, ami vissza és vissza vonz titeket. Erről a témáról rengeteget tudnék írni, de most nem ezért kattintottatok erre a fülre.

fullsizeoutput_d5c

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit itt az oldalamon, engem Tóth Timinek hívnak. Pécs mellett élek egy kisebb városban. Ezt az oldalt 2016 márciusában hoztam létre, és elhihetitek nekem, hogy egy-egy bejegyzésben szívem lelkem beleteszem. Amikor elkezdtem agyalni a terveken, minél egyszerűbben kezelhető és letisztult oldalt szerettem volna, amit úgy érzem sikerült elérnem. Nekem ez egy olyan hely, ahol kibontakozhatok és megoszthatom veletek az érzéseimet, gondolataimat, ötleteimet és legfőképpen a stílusomat. Ebben a világban végre úgy érzem, haza érkeztem.