Categories
2020

Pastel Green Blouse With Black Suit Pants And Snake Print Boots

IMG_8812

Április hatodika, hétfőt írunk. Ha jól emlékszem … Sajnos a napokkal eléggé hadi láb állok mostanában, nem tudom Ti hogy vagytok vele!? Gyönyörű tavaszi, napos időnk van. 

IMG_8763

Ám az igazság az, hogy jómagam sem így terveztem a 2020-as évet. Májusban egy Toszkán körutazás várt volna ránk, július elején pedig a szokásos családi, szintén Olaszországi üdülésről is le kellett mondanunk fájó szívvel. Ezek mind mind olyan dolgok, amiket hosszas hónapokon át, izgatottan várunk és rendkívül nehezünkre esik elfogadni a tényt, hogy igenis el kell engedni ugyanis a fő, és legelső szempont az egészség! 

Fontosnak tartom, hogy pozitívan álljunk a dogokhoz, így igyekszem kihozni ebből az adott szituációból a maximumot. Újra elkezdtem rendszeresen mozogni, és “naplót” írni amiről el sem tudom mondani mennyit segít, hogy összeszedettebbek legyenek a gondolataim mind a jövőt, mind ezt a kaotikus időszakot illetően. Valamint segített belátni azt, hogy huszonnégy óra lefolyása alatt igenis rengeteg minden tud történni. 

IMG_8725

Ebben az évben vár rám egy francia nyelvvizsga, így egy “ajándék tanulási időnek” igyekszem felfogni ezt a szakaszt.  

IMG_8665

És most pedig térjünk is rá a ruhára. Egy többféleképp hordható, mesés pasztell zöld DAIGE blúzt választottam, amit (nem meglepően) egy fekete öltönynadrággal párosítottam. Mivel a csizmáim nagyja béleletlen, vékonyabb verzió így egy darabig még nem tervezek elköszönni tőlük, ezért is esett a választás erre a kígyómintás darabra. No meg, mert tökéletes összhangban van a felsővel. 

IMG_8695

Blouse – Daige

Pants – Mango

Boots – Zara 

One reply on “Pastel Green Blouse With Black Suit Pants And Snake Print Boots”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.