Categories
2020

The Perfect Checked Summer Dress

IMG_8048

Egy tőlem nem megszokott, ruhás sorozatot hoztam ez alkalommal. Nem túlzok, ha azt írom ezek a jelenlegi kedvenc képeim. Tökéletes helyszín, tökéletes idő, tökéletes ruha. 

IMG_8058

Sokszor jómagam is megfeledkezem a ruha hordás előnyeiről. Nem kell hosszú perceken keresztül azon agyalnunk, hogy “akkor a felsőhöz milyen nadrágot is húzzunk?”, vagy “ehhez a nadrághoz melyik blúz passzol jobban?” Elég egy cipő és már indulhatunk is. Sőőt akár fel is lehet turbózni. Egy pulóver fölé, vagy netán egy garbó alá. Voilá! 

IMG_7963

És, hogy melyik márka nevéhez is fűződik a képeken látható darab? Daige. Egy budapesti brandről beszélünk, akik leginkább online tevékenykednek így próbálva elkerülni a felesleges gyártást, azaz felhalmozni a termékeket a raktárban. Mindemellett csodás színpalettával, és annál is csodásabb ruhákkal állnak a rendelkezésünkre. Érdemes szemügyre venni a termékeiket. IDE kattintva máris megleshetitek őket. 

IMG_7909

Igen tudom, mindenkinek megvan a saját gondja a jelenleg kialakult helyzetben, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy rendkívül sok kisebb/nagyobb vállalkozás is megszenvedi mindezt, így ha teheted támogasd őket. Két tömeggyártású Zara nadrág árából, akár egy hazai, igazán különleges terméket is vásárolhatsz. 

IMG_8068

Dress – Daige 

Boots – Public desire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.