Categories
2020

Linen Jacket With Flared Black Pants And Boots

IMG_6676

Üdv újra a fedélzeten, kedves Olvasó! Ez alkalommal egy hétköznapi, kényelmes szerelést hoztam. 

Az egy tény, hogy oda és vissza vagyok a magassarkúkért (ezalatt nem a minimum 12 centis sarokra gondolok), ám minden évszakban szeretek becsempészni egy-egy komfortosabb, rohangálásra megfelelő darabot. A tavalyi téli szezonban (vagyis a tavaly előttiben) egy Dr. Martens bakancsot vásároltam erre a célra, és le a kalappal, na az a baki igazi anyagból van. Valószínűleg 100 év múlva is pontosan ugyanúgy fogja bírni a strapát, mint azt ahogyan teszi a mai napig. 

IMG_6575

Idén (azaz tavaly), pedig evvel a gumicsizma hatású, lakkos, platformos chelsea csizmával újítottam be, hogy legyen laposban egy kicsit csinosabb választási lehetőségem, mint a Martens. Pöpec választás volt, ám tartósságra messze elmarad az előbb említett példánytól. 

IMG_6553

A ruhatáram másik kedvenc darabjai a bő nadrágok. Legyen szó trapézról, aminek csak az alja szélesedik, mint jelen esetben, vagy a totál bő öltöny nadrágokról, de a farmerek területén is jobban preferálom a tágasabb verziókat. Télen illetve ősszel, pedig a fekete szín az, amiből válogatni szeretek. 

IMG_6582

És elérkeztünk az utolsó darabhoz. Az outfitem bemutatásának utolsó állomása, pedig a képen látható len kabát, ami a téli időszakban nem a kabát verzióját tölti be nálam, hanem inkább a hosszú ujjú felsőét. Alá egy top-ot, body-t vagy garbót szoktam venni, fölé pedig jöhet a téli kabát. És tádám. Kész a szerelés. A len kabát helyett, tökéletes választás lehet egy blézer, farmerkabát de akár egy bőrkabát is, a vagányabb külső érdekében. 

IMG_6682

Linen Jacket – C&A

Trousers – Primark 

Boots – Zara 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.