Off The Shoulder Sweater With Palazzo Trousers

IMG_4717

A visszaszámlálás megkezdődött, már a célegyenesben vagyunk. Napok választanak el, a híres neves, piros betűs karácsonytól. Valószínű az ismerőseim agyára megyek már a karácsony mániámmal, ami nálam valahol szeptember környékén kezdődik. Igen-igen, jól olvastad. 

IMG_4707

Rengeteget kérdezősködöm, érdeklődöm afelől, hogy kinél, hogy szokott telni az ünnep. Hagyományőrző halászlé, majd ajándékbontogatás? Délelőtt egy közös, napindító fadíszítés? Annyi érdekes verziót hallottam már, és mind-mind más és más volt. 

IMG_4702

Amikor kicsik voltunk a testvéremmel, nálunk a karácsonyfát is a Jézuska hozta. Általában egy 24.-ei ebéddel indítottunk a Mamáéknál, majd valami furcsa oknál fogva Apának hírtelen tankolni kellett mennie, vagy csak szimplán otthon felejtett valamit, majd mire mindannyian hazaértünk teljes pompájában ott állt a fa. Anya csengettyűn csengetett, elindult a magnón a mennyből az angyal, és egy közös éneklés után (legalábbis próbáltak rávenni minket, hogy énekeljünk) megkezdődött a várva várt ajándékosztás. Ezt pedig követte a halászlé, illetve a bejglik hada. 

IMG_4689

Most már együtt díszítjük a fát, kisebb nagyobb sikerrel. A tavalyi nemigazán akart engedelmeskedni, kétszer is eldőlt a nagy díszítések közepette. Kíváncsi vagyok, hogy idén milyent sikerül kifognunk! 

IMG_4764

Sweatshirt – H&M

Pants, heels – Mango outlet