Categories
2019

A Monochrome Look With White Boots

IMG_1770

Rég volt már hétköznapibb, farmeres bejegyzés, úgyhogy most egy ilyen következik. Akár suliba, akár az utolsó karácsonyi ajándékokért rohangálós időszakra is alkalmas, kényelmes viselet. 

IMG_1873

Egy kissé monokrómabb irányban indultam, amit megtörtem a fehér csizmával. És akkor el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, amiről terveztem írni. A csizma. Jelen esetben A fehér csizma. 

A tavalyi téli szezonban merült fel először a vágy iránta, de akkor nem találtam a “nagy Őt”. Úgyhogy vártam vártam vártam, és vártam a megfelelő darabra, amire a Public desire nevű oldalon bukkantam rá. Valami eszméletlenül kényelmes. Az összes Zara, H&M és a többi magassarkúm elbújhat mellette, tényleg le a kalappal, egy egész napot is le lehet húzni benne. 

IMG_1905

Nem szerettem volna 40-50 ezreket rááldozni, mert valljuk be, egy fehér cipő nem túl hosszú életű (legalábbis nálam nem.). Árban tökéleset volt (54€), minimális szállítási költség volt rá, illetve hamar ki is szállították. ITT pedig meg is találjátok. 

IMG_1912

Végül mindent összegezve szeretem, mert rengeteg mindennel fel tudom húzni (valójában mindenhez megy), és  ami fontos szempont volt, hogy bőbb nadrág szárát is bele tudjam bújtatni. Pipa. Ám a bő gatya hosszú csizma kombinációról, egy következő bejegyzésben majd bővebben trécselünk. 

IMG_1784

Sweatshirt – H&M

Jeans – Bershka

Boots – Public dersire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.