A Simple Black T-Shirt With Suit Pants

IMG_0974

Tyűha, jó rég volt már bejegyzés .. 

No de, van még a tarsolyomban pár napsütötte fotózásról anyag, úgyhogy lássuk, íme az egyik. Idén, rengetegszer esett a sima mezei fehér, vagy fekete pólóra a választásom. Ezért igyekeztem kicsit változatosabban hordani. Hol elöl kötöttem meg, hol hátul, hol betűrve hagytam, hol szabadon. Jelen esetben a krémszínű öltönynadrágomat választottam hozzá, a kígyó mintás csizmámmal. 

IMG_0898

Rohamosan közeleg az év vége, a téli időjárás is beköszöntött, a nyakunkon az ünnepek, Én pedig a minap elgondolkodtam, hogy idén mikre is költöttem ruha ügyileg. Összegzés képp pedig: büszke lehetek magamra. Küldetés teljesítve. 

IMG_1005

Nem vásároltam egyetlen egyszer sem meg azért valamit, mert megláttam rajta a lifegő, piros, akciós cédulát. Nem vásároltam meg egyetlen darabot sem, csak azért mert éppen most az a trendi. 

Viszont, vásároltam kitartó, nem az aktuális trendet követő darabokat, amiket valószínű jövőre, sőt még azután is hordani fogok.  

Valamint, minden olyan ruhámat, amikhez már jó ideje nem nyúltam, és úgy éreztem nem is fogok, elajándékoztam.

IMG_1018

Csak azt tudom mondani, ha a boltban állva, a termékkel a kezedben nem tudsz legalább öt érvet felsorolni, hogy miért is szeretnéd megvásárolni, mikkel tudnád, milyen alkalmakra viselni, akkor valószínűleg nincs is rá szükséged. 

IMG_1042

T- shirt – Primark

Trousers – Mango

Boots – Zara