Categories
2019

Black Palazzo Pants With Pastel Blue Sweater

IMG_1545

Azt már vagy hatszázszor említettem, hogy nem nagyon szeretek boltban vásárolni. Legalábbis ruhákat nem. Igyekszem eme csodálatos tevékenységet online lerendezni. Általában wishlisteket állítok össze, várok, ülök rajtuk, majd alszok is rá egyet-kettőt, és ha teljes mértékben azt érzem, hogy erre a bizonyos darabra szükségem van, na akkor csapok le rá. 

IMG_1477

És, hogy még egyszerűbbé tegyem az online vásárolgatásotokat bemutatok nektek egy oldalt, ami a styledit.hu névre hallgat. Elsőre kiemelném, hogy ez nem egy webshop, hanem gyűjtőoldal, és épp ez az, amiért ennyire elnyerte a tetszésemet, hiszen a felépítése zseniális. Van egy inspirációs szegmense, ami valljuk be, egy páratlan ötlet, ugyanis szerintem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom hogy szeretem látni (a modelleken kívül) hogy egy-egy darab hogyan is áll bevetés közben. A következő része pedig egy blog, amin rendkívül jó cikkeket olvashattok különféle trendekről, szépségápolásról, továbbá érdekes riportok/interjúk is találhatók az oldalon.

IMG_1472

No, de akkor vissza is térek a ruhákra. Rengeteg webshop kínálatával találkozhattok, csak egy-két példát említsek: Answear, About you, Cipőfalva, Orsay, de reggelig sorolhatnám még. Hát nem egyszerűen nagyszerű? Nem kell egyesével végignézned mindegyik webshop oldalát, itt egy helyen találod meg mind.

Nem is szaporítom tovább a szót, megmutatom, mik szerepelnek az én kis kívánságlistámon jelenleg. Ugye a pillanatnyi ruhatáram kihagyhatatlan darabjai nem mások, mint a kosztümnadrágok így a legelső utam hozzájuk vezetett. Mutatom is az abszolút kedvenceimet: 

IMG_1423

A hétköznapjaim jelenlegi gyöngyszemei pedig a fekete Chelsea csizmák, ám csakis a platformos verzióban hiszek, ebből is mutatom a két abszolút kedvencet:

És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a pulóverek. Amik nálam idén előnyben részesülnek, azok a barna, bézs, fehér árnyalatú kötött verziók, úgyhogy lássuk, mikre bukkantam ezekben a kategóriákban: 

Remélem, nektek is épp annyira elnyerte a tetszéseteket, mint nekem. Jó böngészést kívánok!

IMG_1443

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.