Categories
2019

Bodysuit With Creme Suit Pants

IMG_0679

Bemutatom nektek a gardróbom jelenlegi két kedvenc darabját. Gondolom nem ért senkit gigantikus nagy meglepetés. Egy öltönynadrág, illetve a korábban már bemutatott body. Ami azt jelenti nem egy kifejezetten őszi időjáráshoz kitalált szerelés, de majd lesz olyan is, ígérem. Ám ebben a tikkasztó októberi hőségben nem volt lelkierőm pulóveres, kabátos fotókkal előállni. 

IMG_0695

IMG_0798

Na elkezdtétek már a karácsonyi zenék letöltését, a hangolódást, esetleg a filmek válogatását? Bevallom, hatalmas nagy karácsony fanatikus vagyok. A reszkessetek betörők nálam már lepörgött párszor a hetekben, illetve egy jókora dekor rendelés beérkezését várom (aliexpress). És ahogy hallottam, jövő hétre már a hűvösebb időjárás is beköszönt, úgyhogy nincs megállás. 

IMG_0808

Hogy mi a fenét szeretek benne ennyire? A fényeket, a nyüzsgést, a gyertya lángját, a friss fenyő illatát, a karácsonyi vásár hangulatát, a forralt borozást, a mézeskalács sütögetést, az adventi koszorú készítést, azt a tömérdek mennyiségű bejglit… és még sorolhatnám reggelig. 

Remélem evvel a pár sorral mindenkinek sikerült icipicit meghoznom a kedvét az év legszebb ünnepéhez, és nyugalom eskü nem minden bejegyzés fog erről szólni decemberig!

IMG_0805

Bodysuit – Zara

Pants, heels – Mango outlet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.