A Simple Summer Look

IMG_2771

Vajon meddig tart ki ez a tikkasztó hőség? Lesz-e vénasszonyok nyara? Na ezekre a kérdésekre sajnos nem tudok választ adni, mindenesetre hoztam nektek egy egyszerű városban rohangálós nyári szerkót. Ki tudja, lehet ez lesz az utolsó hivatalos nyári outfit itt a blogon?!

IMG_2743

Gondoltam írok pár sort és összeszedem, hogy miket is viseltem a nyár folyamán. Be kellett valljam, nem túl izgalmas. Ámbár ez is egy jó tanulság arra, hogy igenis ne vásároljak össze minden szíszart, mert úgyis ez a pár darab mellett döntök mindennap.

Kezdjük fentről. Az átlagos, fel-alá rohangálós hétköznapokon (meg valójában az összes többi másikon) a fehér póló, top, illetve ingeken kívül nem sok mindent vettem elő a szekrényből az idei szezonban. Jó azért egy-egy kivétel volt, hiszem ezek erősítik a szabályt.

IMG_2710

Az izgalmakkal teli felsőrész elemzés után térjünk is át az alsókra. Itt már kicsit színesebb lesz a helyzet. Nyár elején a legtöbbször amit viseltem azok a biciklis farmer nadrágok voltak. Sikerült két marha kényelmes darabot beszereznem, amit a hetekben kiegészítettem egy vintage hatású darabbal, ami mindössze kettőezer pénzbe került. 

A hatalmas nyaralások előtt, hogy mégiscsak legyen egy lengébb darabom, szert tettem a képen látható sárga bermudára. Pöpec a színe, kényelmes, jó a fazon, rengeteget viseltem tehát megérte az árát. 

Ám a kedvenc darabom, csak hogy meglepetés ne érjen senkit naná, hogy fehér. Bemutatni nem kell, minden bejegyzés alkalmával képes lennék viselni. Igen, ő az. A fehér öltönynackóm. 

Ami pedig nekem is új volt, és most próbáltam ki idén először az pedig nem más, mint a szatén szoknya/felső. De mindennek külön bejegyzést szenteltem már, úgyhogy nem is húzom az időt tovább és rátérek a kedvenc témámra. Cipők.

IMG_2934

Méghozzá fehér cipők. Gyakorlatilag három pár magassarkúm van, amiket az ide szezonban felváltva hordtam. Sikerült olyan darabokat kifognom amik rendkívül komfortosak. Egyetlen baj van velük, ha lerúgod valahol az elejét, na az sajnos nagyon csúnyán meglátszik. Úgyhogy óvatosan kapálózzatok. 

IMG_2703

T-shirt – Primark 

Shorts – Reserved

Heels – Mango 

Bag – Florflower market