Polka Dot Maxi Skirt With White Shirt And White Heels

IMG_6920

És akkor következzen az Olasz fotósorozat első része, méghozzá nem is akárhonnan. (dobpergés) Velencéből. 

Egy olyan szerelést igyekeztem összeállítani, ami megfelel a melegnek, és a sok sétának. (Nyugalom, volt nálam váltócipő)

IMG_7085

Nos, hát igen igen .. Aki követ instagramon, nem éri hatalmas meglepetés a pöttyöket illetően. Zsinórban nagyjából a hatodik bejegyzésem bennük. Elnézést, ha unalmas de egyszerűen nem tudok betelni velük. Erre a maxi szoknyára egyébként útközben akadtam, ama bizonyos Primark nevű helyen. Nektek mi a véleményetek az üzletről? 

IMG_6912

Véleményem szerint kicsit túl van “hypeolva”. Nem azt mondom, néha-néha ki lehet fogni egy-két jó darabot igen jó áron, de ami kicsit is jobban néz ki ugyanúgy elkérik az árát, mint bárhol máshol.

Rögtön a bejáratnál megakadt a szemem egy ruhán. Pontosan nem emlékszem az árára, huszon pár euró körül mozgott. Majd a barátom felhívta rá a figyelmem hogy hékás, a nyári leárazások kellős közepén vagyunk, máshol jóval jobb minőséget kapok ennyi pénzért, vagy akár még olcsóbban is. És milyen igaz. 

Amik mindenképp “megérik” szerintem, azok a sima alapdarabok. Póló, trikó, egyszerű hosszú ujjúk.

Tehát összegezve, a Primark szó hallatán nem biztos, hogy fejvesztve rohanni kell az üzlet irányába, és mindent belepakolni a kosárba ha kell, ha nem.

IMG_6811

No de vissza a szereléshez. Egy sima fehér len inget választottam a szoknyához. Ez az anyag kellemes viselet még a nagy kánikulában is. Alulra pedig egy fehér magassarkút. Velence pedig még mindig épp olyan csodás, mint amilyen tavaly nyáron volt.  

IMG_6957

Shirt – H&M

Skirt, sunnies – Primark 

Heels – Mango