Categories
2019

From Head to Toe in Satin

IMG_6598

Az organza után, akkor következzen a szatén. De most tetőtől talpig. 

Engem megnyert maga a kifinomult megjelenés amit ad. Viszont az anyag, legalábbis az, amit a fast fashion üzletek polcain árulnak (jelen esetben H&M, Bershka) nem túl strapabíróak.

IMG_6586

A felsőrésszel nincsen gond, hiszen azt úgy ahogy kíméljük. Maximum leenni tudjuk, de arról még információt nem tudok írni, hogy ilyen esetben a folt 100%-an ki jön-e belőle. 

IMG_6584

No de a szoknyán már a második alkalommal (egy mosás után) látszottak az elhasználódás jelei. Pedig igyekeztem magamhoz képest kíméletesen hozzá állni. Összegezve, elég kényes anyag. Egy-két alkalommal, mint esküvő, vagy nyári party tökéletes választás, de a mindennapokat nem igazán bírná hosszú távon. (Legalábbis nálam biztosan nem) Fapadokat, székeket nagy ívben kerülni kell vele.  

IMG_6574

Ám, ha mégsem tudsz lemondani róluk (mert hát tényleg meseszépen mutatnak mindezt leszámítva), most a leárazások alkalmával igen jó áron hozzá lehet jutni egy-egy darabhoz. Szoknyák linkjeit hoztam mos nektek, amikre böngészgetéseim során akadtam. Lássuk: 

H&M Satin skirt

Zara midi satin skirt

Zara midi satin skirt

 

És a helyzetjelentés. Én már ismét itthonról pötyögöm a sorokat. Bőrönd kipakolva, a visszaszámlálás pedig elindítva a következő útig. Természetesen készítettem képeket amik, ha minden jól megy a  következő napokban/hetekben blog bejegyzés formájában is felkerülnek.

IMG_6621

Top – H&M

Skirt – Bershka 

Heels – Mango

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.