How To Style a Monochrome Look

IMG_6154

Tetőtől talpig egy szín? Ez nem azt jelenti, hogy unalmas. Épp olyan izgalmas is tud lenni egy egyszínű szerelés, mint egy csiricsáré. Ezt igyekeztem bebizonyítani nektek jelen bejegyzésemmel.

IMG_6074

Egy bőbb fehér farmer, fehér ing, fehér papucscipő. Erre esett a választásom. Valójában az egész nyaramat el tudom képzelni egy fehér ingben. Hol felkötve, hol normál állapotban. Esetleg oversized, vagy pont a méretem. Szoknyával, farmerrel, sortokkal. Szóval bárhogyan. És a jövőben nem lesz hiány belőle, ezt megsúghatom. 

IMG_6005

Gondoltam indítok egy kis részleget, ahol az életemből megosztok veletek egy-egy szálat a ruhákon és a divaton kívül is. Úgyhogy bele is vágok. Pár sor lesz, ígérem.

IMG_5981

Jelenlegi szituáció:

Teljes gőzzel készülődöm a vakációra. Ilyenkor teljesen a feje tetejére állítom a szobát. Ruhák, ruhák mindenhol. Ahhoz, hogy egy minimálisat felgyorsítsam a folyamatokat már hetekkel az indulás előtt összeállítom a szetteket, és készítek róluk képet. Így a pakolásnál kicsit könnyebb dolgom van, illetve már a főhadiszálláson mikor fotózni szeretnénk indulni, nem kell hosszas perceken kersztül a fejem törni, hogy akkor mit is kapjak magamra.  

IMG_5938

Shirt, Jeans – H&M

Shoes – Mango outlet 

Bag – Cult Gaia