Categories
2019

Orange Sweater With Wide Brown Trousers And Sandals

IMG_4310

Helló Április. Ennyire talán még soha nem vártam jobban a hétfőt, mint ahogy azt most vasárnap tettem. Valójában nem is a hétfő volt az ok, hanem egy újabb, na most akkor fussunk neki mindennek újra hetet szerettem volna már magam előtt látni. 

IMG_4194

Rengeteg tervem volt a hétvégére, mesés volt az időjárás, de én bent vergődtem az ágyban, mint egy döglött hal a láztól, és a vele járó egyéb szépségektől. Most már remélem lassan, de biztosan sikerül kijönnöm belőle. 

IMG_4017

Éééés ugye még ez a nyavalya előtt nyakunkba vettük Londont, ami még mindig pontosan olyan lenyűgöző és ámulatba ejtő, mint amilyennek legutóbbi látogatásom során megállapítottam.

IMG_4005

Az idő remek volt, napközben sokszor elég volt csak a pulóver, aminek ezt az élénk narancssásárgát választottam, hozzá egy bőbb barna nadrágot és a képek erejéig fehér szandált, de a várost töviről hegyire bejárni inkább maradtam a sportcipő kombinációnál.

IMG_4316

A karóra pedig nálam mindennapos tartozékká nőtte ki magát, így a kiegészítő témát hamar le tudtam. Azt pedig ne felejtsétek, hogy a DANIEL WELLINGTON oldalán az órák mellé ajándék szíjat kaptok, a szállítás ingyenes és a ROASTSTYLE kóddal pedig ezeken felül még 15% kedvezményt Április 10-ig. 

IMG_4031

Sweatshirt – H&M

Trousers – Bershka

Shoes – Mango Outlet

One reply on “Orange Sweater With Wide Brown Trousers And Sandals”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.