Categories
2019

Khaki, White And Cowboy

IMG_3441

A napos, de iszonyatosan hideg hétvége után még jobban várom a tavaszt, mint eddig. Aminek több oka is van. Az egyik, hogy ne fagyjunk ketté fotózás közben. A másik, hogy a kedvenc fehér nadrágomat non-stop tudjam hordani a mindennapok során is. Sajnos elég vékony, így nem igazán tudtam eddig kihasználni. A harmadik, nincs is jobb, mint egy kávéval a kezünkben sütkérezni a teraszon. Nem igaz? Aztán ott vannak a virágok, az illatuk, látványuk .. 

IMG_3493

Ahogy egyre naposabb az idő úgy igyekszem búcsút venni a feketétől, és a halványabb színek felé venni az irányt. Úgyhogy térjünk is vissza kicsit magához a fehér színhez. Nézzük a kevésbé szép oldalát. 

IMG_3531

Arról most nem ejtenék szót, hogy ugyebár egyesek szerint kövérít és a többi. Nyilván vannak színek és minták amik előnyösebbek másikak kevésbé. Ez felett most gördüljünk át. 

IMG_3485

Nem győzöm hajtogatni, hogy a képen látható a jelenlegi kedvenc nadrágom. DE, mondanom sem kell, hogy az alja elképesztően hamar piszkolódik. Ami pedig egy jó tipp: mindig nézd meg hova teszed le a feneked, ha fehérben vagy. Az étteremből kifelé menet egy kis saláta darabka nem hinném, hogy olyan jól mutatna rajta, nemde?

És mi van a kiegészítőkkel? A krémszínű táskámmal annál inkább meggyűlt a bajom. Előre féltem tőle, és minden be is igazolódott. Borzasztóan koszosodik. A toll csíkok pedig előszeretettel mosolyognak vissza róla. Ha valakinek van valami ötlete, hogyan lehet kiszedni belőle kérem ne tartsa magában. 

IMG_3541

Shirt, Trousers, Bag – Mango Outlet

Boots – Zara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.