How To Wear Grey

IMG_5242

Helyesbítek. Hogyan viseljünk tetőtől talpig szürkét. Ami egyben az eddigi kedvenc párosításom. Általában a szerintem sikeres összeállítások mindig a legnagyobb sietség közepette keletkeznek, vagy netán mikor már fejben összeállt minden, de azt az egyetlenegy rettentően fontos kiegészítőt égen-földön nem találom. Jelen esetben ez az eget rengetően fontos dolog az öv volt. 

IMG_5313-2

Először is azért, mert ugyebár a kellő hatás érdekében egy számmal nagyobbat rendeltem a nadrágból (bár a kisebb is lehet elég lett volna), ami mondjuk nem is lett volna most akkora probléma, mert a pulóvert betűrtem így a hátul keletkező űr ki lett töltve, ám mivel fekete napszemüveget választottam szerettem volna, ha ez a szín visszaköszön valamiben. 

IMG_5334

 A táskát most hanyagoltam, így esett az övre a választás amit végül is apukám szekrényében sikerült találni és 5 centi híján majdhogynem kétszer körbe is ért, de a célnak tökéletesen megfelelt. 

IMG_5400

Én ezt az öltönynadrágot a Mango Outlet oldalán találtam, de előszeretettel tudom ajánlani a H&M férfi részlegét (vagy bármelyik más üzletét). Hogy be is bizonyítsam miért, kerestem is nektek pár darabot: ITT, ITT, vagy ITT.

IMG_5352