The Perfect Choice: Sweatshirt, Denim And Mule

img_7590

Talán a most következő időszak az, amit a legkevésbé szeretek. Hideg, szeles,havas, esős. Hol vagy már Tavasz??? Na de amíg várat magára a 20 fok, lássunk az idei elhatározásaim közül kettőt amik Január elsejével sürgősen életbe is léptek.

img_7603

  1. Nem összevásárolni mindenféle göncöt amit csak meglát a szemem! Inkább befektetni időtállóbb darabokba. Valamint nem lecsapni rá azonnal, hanem szépen kivárni úgyis lesz az olcsóbb is.

img_7660

2.            És ismételten a ruhatáramhoz kapcsolódó .. A szanálás. Aminek ez a bejegyzés megírása után neki is állok. A ruhás állványom konkrétan meg van rogyva annyi rongy van rajta, amiknek a háromnegyede talán, ha kétszer volt rajtam (na erről beszéltem az első pontban). 

img_7702

Például remek döntés beszerezni egy fehér inget, amit mindenhez fel lehet húzni, minden alkalomra. Amit a képen is láttok rengetegszer volt már rajtam. Tengerparton, kicsit csinosabban vagy a mindennapokban. Kerestem is nektek párat: Asos Dr Denim oversized boyfriend shirtZara White shirtMango White Shirt

img_7742