Categories
2018

Lessons From 2018

IMG_9688

A December hallatán kétes érzések uralkodnak bennem. Akik ismernek tudják micsoda megszállott vagyok, ha a karácsonyról van szó. Egyrészt emiatt imádom. Másrészt viszont az év véget jelenti, amikor is érezhetően veszítek az év eleji lendületemből. A tetőpont a napokban ért el, amikor is le kellett pihenjek napközben (ami rám aztán egyáltalán nem jellemző), mert úgy éreztem szét esek a fáradtságtól. Nem is kell mondanom, hogy a na jó 30 percet ledőlökből 3 óra alvás lett. Mindez azt bizonyítja, hogy hoppá emberből vagyok én is. Sőt be kell látnom, hogy olyan emberből, akinek ha nincs meg a napi 7-8 óra alvás az életében másnap használhatatlan. 

IMG_9666

IMG_9562

Hála. Meg kell tanulnunk az életben hálásnak lenni és értékelni azt amink van. A mai világban nehéz, amikor Instagramra mindenki tölti fel, hogy neki milyen csillagos hatos alakja van, hogy a legdrágább koktélt szürcsöli Bora-Bora partjainál és a többi. Szerintem nem kell bemutatnom.  Meg kell tanuld, értékelni azt ami neked megadatott. Úgy érzem ezt sikeresen abszolváltam ebben az évben. Nem szabad engedned szarul érezni magadat emiatt. Ha “”csak”” a Balaton part jön össze a nyáron akkor az. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy vannak akiknek még az sem adatik meg. 

IMG_9579

A legnagyobb dolog ami idén realizálódott bennem ténylegesen, hogy sokkal többre vagyok képes, mint gondoltam. Egy kis kitartás kell, és higgyétek el meghozza minden a maga gyümölcsét. Köszönöm a rengeteg olvasómnak, hogy itt vagytok! 

És akkor egy plusz .. amikor már azt hiszed minden készen áll az ünnepekre döbbensz rá, hogy hajaj messze vagy te még attól, de igyekszem összeszedni magam, nem pánikolni és elkészülni mindennel. Úgyhogy most indulok is tovább egy újabb felderítő túrára. 

IMG_9702

Sweatshirt here

Similar trousers here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.