HM X MOSCHINO With All Black

IMG_7876

Mindig rendkívül körültekintően vásárolok online és leginkább a jól bevált helyekről. Ám most jól megjártam. Leírom tömören, hogy még véletlenül se rendeljen senki más erről az oldalról. 

IMG_7825

Vettem egy bakancsot még szeptemberben. Három alkalmat volt a lábamon és szétment. Adtam neki még egy esélyt. A következő kicsivel többet bírt ki. Kereken 29 napot. (Nem hegyet másztam benne!!! túl merev volt a platformos talpa valószínű) Úgyhogy nekiálltam másik után keresgélni. Dr Martens. Régóta szemeztem vele, legyen. Eddig csak jót hallottam róla, és marha strapabírónak tűnik. Már nyert ügyem van, ha legalább egy szezont kihúzok vele. 

És akkor jött a szokásos megnézem melyik oldalon mi a felhozatal című fejezet. Ó, fél áron hozzá is lehet jutni. Szuper. Már rendelem is. Anélkül, hogy körültekintően megnéztem volna az webshopot.

IMG_7729

bakancswebshop.hu. Eredeti képek, logó használata mindenhol és a Google-ben sem a harmadik oldalon találtam rá, hanem rögtön az első találatok között volt. Így megrendeltem. Egy kicsit gyanús volt, hogy utánvét opció egyáltalán nem is volt, majd elgondolkoztam több helyen sincs ma már. Majd szállításra kidobott 7-10 napot. Na igen, itt a bibi. 

 Majd másnap meséli barátnőm, hogy ismerőse épp most rendelt ugyan ilyen bakancsot ráadásul kettőt is, és “szemetes zacskóban” küldve érkezett meg pocsék minőségben. Granacia papír, vagy doboz? Minek is az.. Na itt már biztos voltam benne, hogy ugyan az oldal lehetett. A gyanúm pedig be is igazolódott. Természetesen rögvest felvettem az oldallal a kapcsolatot. Egy választ kaptam , hogy ne izguljak hamarosan megérkezik a várva várt csomagom. Azóta nem jött semmi. Lehet meg fog, de akkor is szívás. Hogy is hívják ezt? Tanuló pénz. 

IMG_7855

Ezután sem tágítottam a Martens mellől, így Black Friday-en be is szereztem egyet. Aki eddig fontolgatta ne tegye tovább, fektessen bele nyugodt szívvel. Csak arra figyelj, hogy a megfelelő oldalról rendeld meg!!!!!!!! 

IMG_7956

Coat here

Dr Martens here