Poplin With Snake Heeled Boots

IMG_5379

Figyelem! Az állatmintás trend közel sem ért véget. Hogyha már unod a nyár végén – kora ősszel nagy népszerűségnek örvendő leopárd mintát, akkor itt az ideje átváltani a kígyóra.Tök mindegy miről van szó. Akár kabátról, blézerről, ruháról vagy bármiféle kiegészítőről tuti biztos, hogy nem fogsz tudni mellé lőni, ha ezt a mintát választod. 

IMG_5539

IMG_5409

Már régóta fentem a fogam erre a csizmára, majd a sok álmatlan éjszaka után amikor forgolódtam jobbra-balra és azon rágódtam vajon tényleg kell-e nekem (?) végre elhatároztam magamat. Erre mit ad Isten, nem elfogyott az összes létező rendelhető darab? Aggodalomra semmi ok, már elfoglalta méltó helyét a sorban és itt heverészik a társai mellet. Londonban pedig úgy tűnik volt már egy sanda megérzésem, hogy egy hozzá színben teljesen passzoló táskát választottam. 

IMG_5597

És most egy kis Marie Claire fashion days recap következik. Elmondani nem tudom mennyire boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a hatalmas élménynek. Ugyan a nyeremény elmaradt, de nem szomorkodtam egy percet sem.

Tudjátok, hogy izgultam előtte??????????? Remegtem, gyomorgörcsöm volt és ráadásul a papucs is rakoncátlankodott. De jelentem túléltem! És baromi király volt. Köszönök minden egyes szavazatot és megosztást nektek. 

IMG_5721

Poplin shirt here

Snake print boots