Categories
2018

Poplin With Snake Heeled Boots

IMG_5379

Figyelem! Az állatmintás trend közel sem ért véget. Hogyha már unod a nyár végén – kora ősszel nagy népszerűségnek örvendő leopárd mintát, akkor itt az ideje átváltani a kígyóra.Tök mindegy miről van szó. Akár kabátról, blézerről, ruháról vagy bármiféle kiegészítőről tuti biztos, hogy nem fogsz tudni mellé lőni, ha ezt a mintát választod. 

IMG_5539

IMG_5409

Már régóta fentem a fogam erre a csizmára, majd a sok álmatlan éjszaka után amikor forgolódtam jobbra-balra és azon rágódtam vajon tényleg kell-e nekem (?) végre elhatároztam magamat. Erre mit ad Isten, nem elfogyott az összes létező rendelhető darab? Aggodalomra semmi ok, már elfoglalta méltó helyét a sorban és itt heverészik a társai mellet. Londonban pedig úgy tűnik volt már egy sanda megérzésem, hogy egy hozzá színben teljesen passzoló táskát választottam. 

IMG_5597

És most egy kis Marie Claire fashion days recap következik. Elmondani nem tudom mennyire boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a hatalmas élménynek. Ugyan a nyeremény elmaradt, de nem szomorkodtam egy percet sem.

Tudjátok, hogy izgultam előtte??????????? Remegtem, gyomorgörcsöm volt és ráadásul a papucs is rakoncátlankodott. De jelentem túléltem! És baromi király volt. Köszönök minden egyes szavazatot és megosztást nektek. 

IMG_5721

Poplin shirt here

Snake print boots

One reply on “Poplin With Snake Heeled Boots”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.