Pink Blazer With Turtle Neck

IMG_4730-2

És elérkeztünk Október végéhez is. Még két hónap maradt mindenféle 2018-ra kitűzött cél megvalósítására. Hajrá hajrá. 

IMG_4733-2

Ilyenkor ősszel mindig úgy érem, hogy a sima farmer póló hétköznapi kombinációt meg kell toldanom valami kicsit elegánsabb plusz darabbal. Lehet, hogy az ünnepek közeledte váltja ezt ki belőlem?! Meglehet. Így esett a választásom a blézerre. Ezt a halvány rózsaszín bőbb verziót még nyáron szereztem be, de eddig nem igazán nyúltam hozzá eddig. Van az a mondás, hogy egyszer mindennek eljön az ideje. Úgy érzem ennek most jött el. Illetve az arany nyakékeim sem maradhattak ki a buliból, amik már a mindennapjaim részévé váltak.

IMG_4364-2

Ritkán szoktam szemüvegem a bejegyzésekhez képeket készíteni, pedig nem tudok nélkülük létezni. És nem azért, mert olyan trendi-candy hanem mert máshogy nem látok az orromnál tovább. No de a kivétel ugyebár erősíti a szabályt, és jelen esetben passzolt a blézeremhez úgyhogy maradhatott. 

IMG_4637-2

Teljes gyomorgörcsben írom ezt a bejegyzést. Már csak napok választanak el a Marie Claire fashion days-től. Ráadásul ugye abban a szerkóban kell lenni, amiben a képek készültek. Természetesen a farmernadrágomra ráfröccsent a hipó úgyhogy most kell egy ugyanolyant kerítenem. Nem is én lettem volna, ha minden flottul megy.

Végül pedig gyűjtöttem pár blézert, amire érdemes egy-két pillantást vetni..

 

  jersey blazer here     /       pink here     /        snake printed here

IMG_4377-2