How I Styled My Favourite Bag

IMG_3893-2

Csak elérkezett az ősz is, úgyhogy jöhetnek majd a falevél borította utca képek. De most még egy (azért reménykedem nem az utolsó) napfényes képeket hoztam. 

IMG_3984-2

IMG_3845-2

Emlékeztek még, a sokak szerint muskátlis cserépre hasonlító táskámra? Október 13-ig azt feltételeztem nincs is nála jobb. Korábban már írtam nektek a Flor Flower Market-ről. Szeretem böngészni az instagram világát, de ezt is tudjátok. Számos olyan brandet találtam akikről azelőtt nem hallottam. Ők is egyek voltak közülük. Amikor megérkezett az első táskám tőlük először nem is hittem a szememnek. Meseszép csomagolásban, vászon zsákba bugyolálva. Ahogy pedig kinyitottam, a csodás bőr illat csapott meg.  

IMG_4024-2

A második alkalommal bár “tudtam, hogy mi vár rám” mégis még nagyobb izgalommal vártam a postást. Most a 2019-és tavaszi-nyári kollekcióból választottam a piros Lotus táskát. Ezen alkalommal sem keltettek bennem csalódást. Tökéletes forma, és ismét igazi csúcs minőség. Főleg akkor, ha a fast fashion üzletek által kínált termékekhez vagyunk szokva. Bevallom, ha kérdeznétek nem tudnám megmondani, hogy legelsőre mi fogott meg benne. Görgettem lefele és amikor ehhez a táskához értem már tovább sem néztem a többit. A szín is, és a forma is megfogott valamint a méret is megfelelő. Higgyétek el, ha én elférek benne akkor ti is.  

IMG_3803-2

       White blouse here     /   Lotus bag here     /   Zara mule here