Categories
2018

White Poplin Shirt Look

IMG_3412-2-2

Annyian gratuláltatok a legjobb 25 szett bekerülésem után. Elképesztő. Nagyon jól esett, köszönöm. Számomra már ez egy hatalmas élmény. De most mesélek kicsit erről a szerelésről ..

IMG_3496-2-2

Ismét egy fehér felső. Elnézést azoktól akik már unják, de sajnos az elkövetkezőkben sem lesz belőlük hiány. Rendeltem ismét párat és azon agyaltam, hogy egy Instagramos “unboxing” jellegű videóban megmutatom őket. Már ha sikerül megállni, hogy amint a kezembe nyomja a postás ne cincáljam szét apró darabokra a csomagolást és essek neki a benne lévő terméknek. Mert ez valahogy így szokott zajlani.

A képen látható poplin nevezetű felső pedig a jelenlegi number 1. Egyszerű, de mégis van benne egy kis csavar amitől olyan nagyszerű. Talán a gumis ujja az ami első nézésre megfogott?! Bőröndben begyömöszölve cipelni viszont nem ajánlom, mert az anyaga eléggé gyűrődős. 

IMG_3540-2-2

IMG_3577-2-2

Haladjunk kicsit lejjebb. Ismét egy farmernadrág. De nem is akármilyen. Sokan elsőre nem tudták eldönteni, hogy szoknya-e vagy nadrág. Ő kérem egy egyszerű trapézfarmernek indulhatott, majd combközépig megszaladt az ollóval valakinek a keze. Teljesen véletlen bukkantam rá barátnőmmel egy nézelődős délután. Az árát pedig nem is tudom áruljam-e el!? Legyen. Kérem szépen mindössze 1790 forintot kértek el érte a New Yorker-ben. Igen, én is valahogy így néztem mikor megláttam. 

IMG_3419-2-2

    Bag here           /          Shirt here             /        Boots here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.