Biker Jacket With Leopard Print, Kick Flare Jeans And Lace Up Boots

IMG_2761-2

Még frissek az élmények, és ahogy nézegetem vissza a képeket a Trafalgar Square-i tömeg zsongása még itt zeng a fülemben. Nem kellene kétszer mondani, már szedelőzködnék és indulnék vissza.

IMG_2669-2

IMG_2617-2

London. Másodjára jártam itt, de pont ugyanannyira lenyűgözött a látvány, mint első alkalommal. Most avval a jelzővel illetném, hogy blogger paradicsom. Jobb, vagy bal. Az orrom előtt, vagy a hátam mögött. Minden irányban találtam valamit, amivel el tudtam képzelni a következő bejegyzés képeit. Nem szomorkodom, ami kimaradt januárban lesz még alkalmam pótolni. Úgy ám, már meg is vannak a jegyeim. Nem is ásom mélyre a bőröndöm. Ha bárkinek van valami tippje, mit érdemes (a főfő látványosságokon kívül) megnézni, hol lehet egy jót teázni, ne tartsa magában. Tárt karokkal várok minden hasznos infót. 

IMG_2833-2

Volt részünk esőben és napsütésben egyaránt, ám szerencsére az igazi londoni mindennapos esőzést sikerült megúszni. Városnézésre a kényelmesebb cipőm vittem, amiben egész nap fel-alá olykor körbe-körbe tudok rohangálni. Hát mit nem ad Isten, nem lejött a talpa? Szerencsére már haza fele a vonaton vettem észre. Elég pipa voltam hogy a másfél hetes cipő, ami kereken 4 alkalmat volt rajtam így tönkre ment. De sikeresen visszakaptam a pénzt, majd adtam neki még egy esélyt. Remélem bírja a strapát, mert oda és vissza vagyok érte. Ráadásul a legszebb ezekben a fűzős bakancsokban, hogy egy midi vagy hosszú nyári ruhával és egy bőrkabival simán lehet hordani az épp zajló vénasszonyok nyara alatt is. Folyamat böngészek és találtam pár bakancsot, amit szerintem kár lenne kihagynotok: 

  Stradivarius boots       /        or this one        /        Zara biker         

 

IMG_2864-2

Glove

Kick flare jeans

Similar shirt here