Snake Print With Azure Glove

fullsizeoutput_1cbe.jpeg

Mindig csak a leopárd mintát emlegetem, miközben érdemes kiemelni a kígyót is ami most szintúgy hatalmas hírnévnek örvend. De most másról szeretnék nektek írni .. Mégpedig a kiegészítőkről. Azon belül is egy bizonyosról. Remélem sokatoknak nem mondok újat. Ha Pécs, akkor kesztyű. Azaz A kesztyű.

fullsizeoutput_1cba

fullsizeoutput_1cc0

Megint kezdhetném ott, hogy nem egy új dologgal állunk szemben de akkor úgy tűnne, hogy folyamatosan csak ismételgetem magamat. Pedig nem így van. Közel 150 év áll a háta mögött. És mindez Pécsről indult. Elképesztő. 

Bevallom, kétségek között voltam én is. Minek ruházzak be egy bőrkesztyűre azért, hogy egy évben egyszer-egyszer elmenjek bennük színházba?! Nem tartott sokáig míg rájöttem ez egy baromság úgy ahogy van. A legutóbbi divathetek alatt mindez be is bizonyosodott. Tudom senki nem hiszi el, épp ezért hoztam két péládát. Caroline Daour, valamint Xenia Adonts. A két kedvenc influencerem.

Ugye? Elég menő. És igencsak fel lehet velük dobni egy sima fehér póló és farmer kombinációt is. 

fullsizeoutput_1cbc

Mango, Zara és a H&M is kínálnak kesztyűket. De biztos vagyok benne, hogy mikor a kezedbe nyomják a pénztárnál fizetés után nem teszik hozzá azt, hogy ha kellő bánásmódot kap akkor az unokád is fogja tudni hordani. Ezt azért érdemes fontolóra venni.  

IMG_2939-2

Glove

Similar bag hereor here