Long Sleeve Top With Red Dots, Denim And Mules

IMG_0207

Bevallom, sokszor csak a kinézetre megyek. Ritka az a cipő, ami az első alkalommal nem töri fel vízhólyagosra a lábamat. És valljuk be .. Ami űber jól néz ki, menő meg most épp trendi nem mindig szól a kényelemről.

– Á nem túl komfortos, de csak beugrok a városba egy-két dologért addig meg aztán simán kibírom.

IMG_0293

Na igen, általában így indul. És már érzed is, hogy ez bizony nem tartozott a top 5 ötleteid közé. A következő pillanatban pedig már ott is van a kis piros folt, a kellős közepén egy mesés hólyaggal, ami fürdés közben egy külön akrobatikai mozdulatot vált ki az emberből, mikor vízhez ér. De hát nem volt más választás, ez a cipő passzolt a szetthez. 

Hányszor, de hányszor jártam már így. Hogy miért számoltam be most ilyen részletesen a vízhólyagokról? 

IMG_0163

IMG_0340

Nem véletlenül rajongok ennyire a “tutyikért” amikre jelenleg hivatalos formában a mule szót használják. Oké, kellett tesztelnem belőlük is párat mire rájöttem melyik lesz az igazi befutó, de meglett. Aminek sarka van, 100%-on teljesített minden téren. Nem a 10 centis tűsarkakról beszélek jelen esetben, hanem a hétköznap is lazán viselhető, tűrhető verzióról. A képeken is ezt láthatjátok. És vannak a laposak. Velük már vigyázni kell. Nem tör fel egyáltalán nem evvel van a gond, hanem rengetegnek szinte nincs is talpa, ami egy hosszabb séta alkalmával igen fájdalmas is tud lenni. 

Tehát ismét bebizonyítottuk, hogy a mule király, a mule csodás. 

aDA2uQsnRuKdJbuDdkLpOA_thumb_3a92

Heeled mule here

Sajnos ugyanezt a felsőt nem találtam már meg, egyébként leárazáskor találtam (rám várt) a Stradivariusban, de hasonlót igen: similar here