Shirt With Flare Jeans And Cowboy Boots

IMG_0931

Meglehet, hogy már az ősz végére meg fogjatok unni ennek a csizmának a látványát, de egész egyszerűen mindenhez fel tudnám húzni. Gondolkoztam mivel tudnám kombinálni, hogy az igazi Western hatást el tudjam érni. Öt perc kőkemény brainstorm után be kellett látnom, csakis a trapéz farmer jöhet szoba. Persze egy cowboy kalap, meg egy ló, netán egy bika is dobott volna a képen, de ezekből sajnos szűkösen állok. 

 

IMG_0771

IMG_0738

No kanyarodjunk is vissza ahhoz a farmernadrághoz. Egy szakadtabb verzióra esett a választásom amit sajnos nem tudtam belinkelni, mert azóta elfogyott de rengeteg hasonlót sikerült keresnem nektek, amiknek a linkjét megtaláljátok a bejegyzés végén. Az utolsó simításként pedig egy arany fülbevalót választottam. 

IMG_0583

IMG_0567

Egy csepp mellékszál .. Jogosan érzem azt, hogy a blogolás lassan kezd elavult dologgá válni, és mára már elég a social médiában való jelenlét? Ami alatt értem az Instagram illetve Facebook profilokat illetve oldalakat. Reménykedem abban, hogy ez egy téves érzés. Én a mai napig olvasok blogokat. Van amire napi rendszerességgel rákattintok unalmas perceimben. Remélem, hogy az érzéseim tévednek. 

IMG_0803

Similar flare jeans herehereor here

Cowboy boots here