Categories
2018

All White Look With Cowboy Boots

fullsizeoutput_ec6

Régebben csak azt hallhattuk, mint ..: mintásat mintással tilos. Ilyen mintát, amolyan mintával? Hogy juthat ilyen egyáltalán az eszedbe? Fehéret fehérrel? Kizárt. Jobb lesz az farmerrel. Fehér? Kifejezetten csak nyáron. Amúgy sem előnyös. Kövérít. 

Ezek az idők elmúltak. Keverhetjük a mintákat, egy színbe burkolózni tetőtől talpig valljuk be, elég menő. Legyen szó akár fehérről akár a rózsaszín bármely árnyalatáról. Keverni a narancssárgát a pirosat és a pinket egy szerelésen belül, elég klafa. A kockás, csíkos és a pöttyös pedig jöhet dögivel. A lehetőségek tárháza óriási. Bárki, bármit, bármivel. 

fullsizeoutput_ec1

fullsizeoutput_ec3

Első tükörbe nézésre furcsa lesz tetőtől talpig egy színbe látni magad. De hidd el, dögös. És, ha már te elhiszed és jól érzed benne magad, a többi nem is fog számítani. 

Bevallom, én küzdök a fehérrel rendesen. Nincs olyan alkalom, hogy ne egyem le, ne dőljek neki valaminek és a többi. Ráadásul új családtaggal bővültünk, egy kis Border Collie kutyussal aki természetesen amikor indulásra készen állsz szép ruhában, akkor szeretne játszani a leginkább. De hát ez ilyen. 

fullsizeoutput_ec4

fullsizeoutput_ec2

És ha már csak napok választanak el az ősztől (vagy már itt is van?), ideje azon gondolkodni milyen legyen az a téli csizma. Hetekkel ezelőtt már beszereztem egyet amire régóta fentem a fogam. Cowboy. Végre eljött az idejük, a fesztiválokon kívül is. IDE kattintva meg is találjátok. Valamint gyűjtöttem még párat amire érdemes pillantást vetni. Eszméletlen vagány, a leghétköznapibb, legegyszerűbb szerelést is teljesen feldobja. 

fullsizeoutput_ec5

White T-shirt

White denim here

One reply on “All White Look With Cowboy Boots”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.