Categories
2018

White Top, Black Denim And Heeled Mules

fullsizeoutput_dec

A  már elcsépelt “Back to school” bejegyzések helyett, szimplán csak egy szettet hoztam nektek amiről tudok mesélni ezt azt, és amiben (ahogyan ígértem) az aktuális favorit táskám másik énjét mutatom meg. És íme … Nincs is jobb, amikor egy dolgot többféleképpen lehet hordani. 

fullsizeoutput_e03

fullsizeoutput_eb4

Viszont, most mégsem a táskát emelném ki. Had kapjon hangsúlyt a cipő. Nem túlzok, ha azt mondom ő a jelenlegi kedvencem. Nem is nagyon hezitáltam, hogy vegyem-e meg vagy sem. (IDE kattintva meg is találjátok, ITT pedig a másik szint belőle) Annyira beleszerettem, hogy még a hétköznapokban fel sem mertem húzni nehogy bármi baja essen. Lehet, hogy elsőre egy sima fekete “papucsnak” tűnik, de evvel a sarokkal a simánál valamivel szebb jelző illeti. Bármilyen unalmas szerelésből képes egy-két szóból izgalmasat kreálni. 

fullsizeoutput_ebe

fullsizeoutput_ebd

Lassan-lassan pedig visszatérnek majd azok a bizonyos szürke, esős, őszi hétköznapok, amiket csak egy remek darab farmerrel lehet majd színesebbé tenni. Nagy hirtelen nem tudtam előkotorni az övemet, ezért egy cipőfűzővel helyettesítettem, amit anyukám téli bakancsából nyúltam le.  Mennyivel vagányabb is így?! 

fullsizeoutput_ec0

Relaxed jeans here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.