White Top With Denim Short And Pink Mules

fullsizeoutput_b9c

A nyarat rövidnadrág nélkül indítottam. Beletellett kis időben mire megtaláltam az “igazit”. Mindenképp bőbb fazon és farmer volt a cél. De lehetetlen küldetésnek tűnt. Csak a popsi mutogatós pont azon a helyen feszülő, ahol nem kellene nacikkal voltak tele az üzletek. 

fullsizeoutput_bab

Úgyhogy türelmesen vártam, ugyanis nem egyszer jártam már úgy, hogy a legváratlanabb pillanatban amikor csak egy samponért megyek be, de hát ha már ott vagyok a kirakatot csak meglesem pillanatban találtam meg az áhított ruhára. Ez most is így volt. Csak nem sampont, hanem születésnapra mentem ihletet meríteni, amikor a szemem sarkából megláttam ezt a darabot. Bőbb fazon, magas derekú, és még kényelmes is. Tökéletes. 

fullsizeoutput_bae

fullsizeoutput_baf

A fazon miatt igazán jól viszont csak rövidebb felsőkkel néz ki. Ezt vettem a döntésem alapjául, amikor nekiálltam keresgélni. 

Egyre többször szeretem feldobni egy-kér kiegészítővel a szerkókat. Most éppen az arany fülbevalók a nagy favoritok. Még strandolni is ezekben mentem. Eléggé a szívemhez nőttek. Szerencsére betáraztam belőlük minden méretben. Kicsi, nagy, közepes. Van minden. 

fullsizeoutput_bb2

fullsizeoutput_bb4

Off Shoulder Top

Similar shortor this

Pink Mule

Earring