Categories
2018

Cherry Blouse With Straight Leg White Jeans And Heels

fullsizeoutput_234d

Nem  olyan rég láttam egy #nemgázazali hashtaget. Azt kell, hogy mondjam megfogott és elgondolkodtatott .. mennyire igaz! 

fullsizeoutput_2352

fullsizeoutput_234e

Telefon tok. Velük indítottam. Tök menő, pár száz forintért lehet kapni mindenféle mintával, szöveggel, képpel. Ilyen másnak tuti nem lesz. Ráadásul akkor kapott el a pretty little liars mánia, amiben a Hanna-nak ilyen kusza madárfészekre hasonlító tokja volt. 3 hétre rá már hozta a postás az enyémet. Napszemüveg, hajgumi, nyaklánc esetleg táska. A legtutibb hely ezeknek a beszerzéséhez. 

Nem is emlékszem mi volt az első ruhadarab amivel bepróbálkoztam. Talán egy bikini tavaly nyáron. Mindössze 9 dollárt kértek érte mindenféle szállítási költséggel együtt, és emellett a minősége messze jobb volt az egyes itthon vásárolt daraboknál. A 9 dollár pedig alsó és felső egyben. Nem pedig külön-külön. Amitől egyébként a falnak megyek. Főleg amikor találok egy szuper jó felsőt, de az alsót hozzá hiába keresem, mert elfogyott vagy nem is volt. De egy szó mint száz, általában egy bikinit egy nyár alatt hazavágok. Kifakulnak, veszítenek a tartásukból és ha aquapark akkor csúszda. Ami pedig egyenlő a biztos halálukkal. Ezért próbálok olyanokat keresni, amik viszonylag divatosak de ha arra kerül a sor fájó szív nélkül tudom menni hagyni őket. Idén egyébként találtam egy új helyet. Ha már lesz tapasztalat írok arról is pár sort. 

fullsizeoutput_2351

De a lényeg a lényeg, sokáig én sem jelöltem meg a képeken az onnan rendelt termékeket. Nem mertem? Gáznak tartottam? Talán, de nem értem miért. A képen látható szütyő is Aliexpress-es darab. Amikor megláttam a legelső instagram postot róla nekiálltam a keresésének. Elég egy egyszerű dolog, akár egy halászháló vagy krumplis zsák. Égen földön kerestem, mégsem találtam. A végső elkeseredés előtt pedig jöhetett a B verzió: aliexpress. És tádám. Első kattintásra meg is lett mindössze 2 dollárért. Ráadásul a színskála összes verziójában rendelhető volt. 

fullsizeoutput_2350

fullsizeoutput_2354

Cherry blouse

Jeans

Net bag

Vinyl heeled mule

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.