White Shirt with Jeans And Espadrilles Sliders

fullsizeoutput_235f

A divat változik. Így igyekszem olyan termékeket vásárolni amik időt állóak és nem csak egy szezont tudom hordani, hanem kettőt hármat. Sokat gondolkodtam milyen ruhával mutassam be nektek ennek a példáját. Nem hallok mást mint, hogy vizsgaidőszak és érettségi. Hoppá, akkor fehér ing. Erre esett a választásom. Nem csak “ünnepekkor” lehet előtúrni. A hétköznapokba is tökéletesen belepasszol. Csoki fagyit kedvelők csak óvatosan. 

fullsizeoutput_2357

fullsizeoutput_2359

Most menjünk lejjebb. Előző nyáron szerettem bele teljesen az espadrilles papucsokba. Tengerpart, strand, város, esti séta, bármikor fel tudtam húzni. Ezért idén átáváltottam egy színben is sokkal menőbb platformos verzióra. Azt hinné az ember, hogy kényelmetlen a merevsége miatt. Tévedés. A linket hozzá lent a bejegyzés végén találjátok. 

fullsizeoutput_235d

Vissza fel. Manapság már igyekszem egyre kevesebbszer, de régebben nagyjából mindig eltűztem a hajamat. Egyszerűbb volt, és nem is idegesített, lógott bele mindenbe. Ám akárhányszor frissen mosva ebéd előtt fogtam össze, a csatt vagy hajgumi nyoma ott maradt és utána már nem tudtam kibontani. Ilyen esetben két választásom lehetett. Elő a hajvasalóval, vagy ha épp szerencsém volt és otthon semmittevős napot tartottam 24 óra  alatt csak-csak kilógta magát. Majd áttértem arra a telefonzsinórra hasonlító hajgumikra. Ezeknél már sokkal jobb volt a helyzet. Elég gagyinak tartottam az elején, de kevésbé hagynak nyomot. Akik eddig nem próbálták ki, érdemes fontolóra venniük! Az idei nyári kedvenc pedig a kendő lesz, és a scrunchie. Nem kell nagyon keresnetek az üzletek között, körülbelül mindenhol megtaláljátok. Ráadásul a választék is elég széles színben és mintában egyaránt. Ebben az esetben én a papucs színvilágához megegyező színt igyekeztem választani. Kigyűjtöttem nektek pár darabot. Ideideide és ide kattintva láthatjátok.

fullsizeoutput_2355

fullsizeoutput_235b

White Shirt or this

Scarf

Straigh jeans

Green Espadrilles Sliders

2 thoughts on “White Shirt with Jeans And Espadrilles Sliders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s