Categories
2018

White Shirt with Jeans And Espadrilles Sliders

fullsizeoutput_1cc7

A divat változik. Így igyekszem olyan termékeket vásárolni amik időt állóak és nem csak egy szezont tudom hordani, hanem kettőt hármat. Sokat gondolkodtam milyen ruhával mutassam be nektek ennek a példáját. Nem hallok mást mint, hogy vizsgaidőszak és érettségi. Hoppá, akkor fehér ing. Erre esett a választásom. Nem csak “ünnepekkor” lehet előtúrni. A hétköznapokba is tökéletesen belepasszol. Csoki fagyit kedvelők csak óvatosan. 

fullsizeoutput_1ccc

fullsizeoutput_1ccd

Most menjünk lejjebb. Előző nyáron szerettem bele teljesen az espadrilles papucsokba. Tengerpart, strand, város, esti séta, bármikor fel tudtam húzni. Ezért idén átáváltottam egy színben is sokkal menőbb platformos verzióra. Azt hinné az ember, hogy kényelmetlen a merevsége miatt. Tévedés. A linket hozzá lent a bejegyzés végén találjátok. 

fullsizeoutput_1cce

Vissza fel. Manapság már igyekszem egyre kevesebbszer, de régebben nagyjából mindig eltűztem a hajamat. Egyszerűbb volt, és nem is idegesített, lógott bele mindenbe. Ám akárhányszor frissen mosva ebéd előtt fogtam össze, a csatt vagy hajgumi nyoma ott maradt és utána már nem tudtam kibontani. Ilyen esetben két választásom lehetett. Elő a hajvasalóval, vagy ha épp szerencsém volt és otthon semmittevős napot tartottam 24 óra  alatt csak-csak kilógta magát. Majd áttértem arra a telefonzsinórra hasonlító hajgumikra. Ezeknél már sokkal jobb volt a helyzet. Elég gagyinak tartottam az elején, de kevésbé hagynak nyomot. Akik eddig nem próbálták ki, érdemes fontolóra venniük! Az idei nyári kedvenc pedig a kendő lesz, és a scrunchie. Nem kell nagyon keresnetek az üzletek között, körülbelül mindenhol megtaláljátok. Ráadásul a választék is elég széles színben és mintában egyaránt. Ebben az esetben én a papucs színvilágához megegyező színt igyekeztem választani. Kigyűjtöttem nektek pár darabot. Ideideide és ide kattintva láthatjátok.

IMG_5254

fullsizeoutput_1cd2

 

White Shirt or this

Scarf

Straigh jeans

Green Espadrilles Sliders

2 replies on “White Shirt with Jeans And Espadrilles Sliders”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.