Categories
2018

Pastel Pink Blouse With Straight Jeans And Slip-On Vans

fullsizeoutput_1bd2

Május közepe? Ez komoly? Lehet nem is kellett volna olyan nagyon a szekrény legmélyebb pontjába tenni a karácsonyfa díszeket. Amikor kimondom társaságban, hogy milyen gyorsan repül az idő az rá a válasz: – ahogyan öregszel, ez egyre és egyre gyorsabb lesz. Nem akartam elhinni. Még most sem akarom, de mégis így van. Volt pár újévi fogadalmam, amik küzöl párat sikerült teljesítenem, de van amiben elbuktam. Emlékeztek, hogy említettem a naptár mániámat? Erre alapozva kitűztem magam elé, hogy igenis végigvezetek az évben egyetlen egyet. Jövőre igyekszem nekifutni még egyszer. Van azért ami sikerült. Ami miatt kicsit megcsúsztam a bejegyzésekkel.

fullsizeoutput_1bd6

fullsizeoutput_1bda

Letisztult. Ez volt a number one cél, amikor nekiálltam az oldalnak. Legyen egyszerűen kezelhető, átlátható. Egy jó ideje viszont motoszkált bennem a gondolata a változásnak. Az volt a baj az előző sémával, hogy görgettem, görgettem, görgettem és zavart, hogy nem láttam egy összképet a bejegyzéseimről. Most úgy érzem sikerült kiküszöbölnöm ezt a problémát, és meg vagyok vele elégedve. Egyelőre. 

fullsizeoutput_1bd4

De most a ruháról is kicsit, hiszen ezért vagyunk itt. Mit mondtam? Na mit mondtam? Blúz, blúz, blúz. Minden mennyiségben. Tényleg nem fogsz mellélőni velük. Nem szeretnél sokat költeni rá?  Nem is kell a pénztárcád legmélyére nyúlnod, hogy találj pár trendy candy darabot. Ha nem hinnéd el link a bejegyzés végén.

Naná, hogy farmer és a legújabb kedvencem. Teljesen magával rántott a Vans mánia. Általános iskolától kezdve dorkó megszállott voltam. Nem érdekelt, hogy minden tavasszal véresre törte a lábamat, kitartó voltam. Tavaly viszont átálltam a túloldalra, de nem bántam meg.

fullsizeoutput_1bd3

fullsizeoutput_1bd9

Blouse

Straight Jeans

Vans Slip-On

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.