Cherry Blouse With Wide Denim And Vans

fullsizeoutput_18ec

Le sem tudom írni mennyire boldog vagyok, hogy itt a jó idő. Azt sajnálom az egészben, hogy egy-két nap alatt le is forgott a legszebb rész. Amikor virágba borul minden.

fullsizeoutput_199f

fullsizeoutput_18ef

Én meg már gőzerővel kutatom a kedvenc darabjaimat az elkövetkező időszakra. A blúzokat. Jöhetnek egy színben is, de ha színes és mintás ráadásul fodor is van rajta akkor aztán pláne.   

A melltartóhoz ragaszkodóknak viszont rossz hír: a lengébb darabok alól garantáltan kikandikál egy-egy része. Egy ide kapcsolódó kérdés: Ugye a szilikon pánt senkinek még csak az eszébe sem jutott? Attól mert “átlátszó” név alatt fut higgyétek el látszik az nagyon is, pontosan úgy ahogy a testszínű melltartó is.   

fullsizeoutput_198c

Nem vagyok hatalmas melltartó párti. Meglehet azért is, mert nincsen nagyon mit beletennem de ezen kívűl bök, szúr és volt már szerencsém a kikandikáló merevítő okozta sebekben is. Azt gondolom ez épp elég negatív élmény, hogy lemondjak róluk. Alkalomadtán, ha a ruha azt kívánja felveszek egy egyszerű csipke bralette-t de mást nem. Biztos sokan hülyének tartanak emiatt és furcsa szemmel néznek rám, de úgy gondolom mindenkinek megvannak a maga rigolyái.

fullsizeoutput_18eb

fullsizeoutput_1a16

Cherry Blouse

Wide Leg Jeansor this

Vans Old Skool Platform

Net bag