Categories
2018

Polka Dot Blouse With Wide Jeans And Heeled Mules

fullsizeoutput_1a04

Pötty, pöttyök és pöttyös. Piros, zöld, fekete vagy fehér. Póló vagy csak egy kiegészítő. Teljesen mindegy csak pöttyös legyen. Én is ezerrel vadászom a megfelelő darabokat az elkövetkező időszakra. Ezt a felsőt például a kupon napok alatt volt sikerem beszerezni, ami nem most volt tudom, és ezt a bejegyzést is kicsit időben előrébb terveztem, de nagyon nem akartak összejönni a dolgok. Ha belegondolok nem is vagyok annyira elkésve a témával hiszen újabb alkalom következik a Joy. No de most egy kicsit a Glamourról, ami alatt két verzióval találkoztam:

fullsizeoutput_1a08

fullsizeoutput_1a01

A: Nem érdekel a tömegnyomor, én akkor is beszerzem amit kiszemeltem magamnak. 

B: Förtelmes. Nem éri meg az a pár ezer forint, megoldom előtte/utána vagy pedig online de biztos vagyok benne, hogy nem fogok tolongani egy pólóért. 

Ki melyik csoporthoz tartozik? Van a kettő között átmenet? Talán oda sorolnám magamat. Bizony, van amiért képes vagyok kivárni azt a már-már kígyózó sort. Ilyenek nálam a sminktermékek, piperék. Szagolgatom, illatozom, nézegetem, olvasgatom. Képes lennék órákat eltölteni egy drogériában. Ezek azok a dolgok (történetesen az egyetlenek), amiket nem bízok az online vásárlásra. Na de van amit viszont igen, és ilyenkor jön az a bizonyos B verzió. 

fullsizeoutput_1a02

Azaz maga a totál káosz. A boltokban a ruhák halmokban, a folyosókon mozogni sem lehet. Próbafülke? Vagyis a hely, ahol ilyenkor kegyetlenebb a helyzet, mint amikor megállsz az autópályán de az orrod előtt zúdul be két turistabusznyi ember a mosdóba. 

És mi van ha épp dolgoztál vagy bármilyen elfoglaltságod volt és nem sikerült a első két nap délelőttjén beszerezned azt amiért útnak indultál? Akkor azt ajánlom vegyél könnyes búcsút még a gondolattól is, hogy hátha marad egyetlen kósza darab a méretedben. Ezért választom sokszor szívesebben a webshopokat. Otthon, kényelmesen. Itt gyorsan szert tudsz tenni a megfelelő méretre anélkül, hogy sunyiban arra várnál mikor teszi már le a kezéből azt az utolsó pár mesés fülbevalót, hogy avval a lendülettel te tudj lecsapni rá. 

Utóiratként: Remélem tetszik az új külseje az oldalnak. 

fullsizeoutput_1a09

fullsizeoutput_1a00

Wide leg jeans

Poka dot blouse

Vinyl heeled mule

Net bag

4 replies on “Polka Dot Blouse With Wide Jeans And Heeled Mules”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.