Categories
2018

Red frilled top with wide leg jeans and mules

fullsizeoutput_16d3

Ahogy előbukkantak az első napsugarak nem hezitáltam, kitörtem a sötétség és a hideg fogságából és azonnal mentem a szabadba. Kabátban, netán pulcsiban de a nap már simogat. Ez a legszebb az egészben. Nem bírok sokáig egy helyben megülni és “bezárva” lenni. Lehet a munka és az iskola is közre játszik ebben de van úgy, hogy egyszer csak elkap a mehetnék.

fullsizeoutput_1790

Nem tartom magamat túl bonyolult embernek. Aláírom, kell a kihívás az életben. Anélkül unalmas lenne minden. De van úgy, hogy alkalomadtán beadom a derekamat és elindulok az egyszerűség felé. Itt a tavasz, a jó idő, mindenki randizik vagy szeretne. Nekem is időmbe telt mire rájöttem, hogy nem kell megtervezni és betáblázni a végre közösen eltöltött napot á-tól cettig. Néha sokkal jobb a spontaneitás. Gondolj bele, nem kell közben azon görcsölnöd mi lesz ha elkezd szakadni az eső és a terved már fuccsba is ment. Hát még, ha megtervezed mit fogsz felhúzni. Vagy a hét elején lefoglalt mozijegy péntek este munka után már nem is tűnik olyan kecsegtetőnek, hiszen a néha-néha felüvöltő zenei aláfestésekre úgyis felébrednél. Épp kocsikáztok a városban? Úgyis megláttok egy jó kávézót ahol feltétlenül meg kell állnotok. De az is lehet egymásra néztek, tovább hajtotok és a tóparton sétálós kikapcsolódás lesz a nyerő. 

fullsizeoutput_178e

fullsizeoutput_16e5

Bár nem csak ezen a téren vállt már be az, ha próbáltam random viselkedni. Amikor hetekkel előtte állítom össze a szerkót amiben bejegyzést szeretnék készíteni, tuti száz mire rá kerül a sor valami miatt nem fog tetszeni és átvariálom az egészet. A tökéletes szerelés és a jó képek pedig mindig az idő szűkében keletkeznek. Amikor épp dolgozni rohannék, de olyan jó lenne már valami bejegyzést készíteni, és ha nagyon belhúzunk tíz perc alatt le is tudhatjuk az egészet. Ám a rohanás ezen fajtájának sokszor van ára.

fullsizeoutput_178d

De még milyen .. Két kezem sem elég, hogy megszámoljam hányszor hagytuk otthon vagy a kártyát, vagy pedig az aksit a gépből. Felöltöztem, elkészültem, odaértünk és “ nincs kártya” figyelmeztetés villog a képernyőn. A legkegyetlenebb alkalom egy júliusi nyaralás alatt volt. Amikor vagy 40 fokban biciklivel vágtunk neki a világító toronynak. Totális izgalom, érjünk már oda milyen jó képek lesznek ebből. És igen .. Egy újabb bizonyítékot találtunk arra, hogy az akkumulátor igenis az egyik legfontosabb alkotórésze a fényképezőgépnek.

fullsizeoutput_1793

Red frilled top

Wide leg jeans, vagy ez

Mules, vagy ez

2 replies on “Red frilled top with wide leg jeans and mules”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.