Categories
2018

Shirt dress with turtle neck, denim and boots

fullsizeoutput_1514

Sokszor még én is meglepődöm, hogy egy nyári ruhának szánt darabot hányféle képpen lehet hordani évszaktól független. Amit a képen láttok nem olyan rég vettem mondván, hogy nyárra tökéletes lesz. Fejben pedig egy-két perc leforgás alatt össze is állítottam mindent. Aztán meg ugye keresgélek, inspirálódok, látok, hallok és olvasok. Az egyik ilyen alkalommal láttam egy -így hord a nyári ruhát ősszel- kombinációról szóló cikket. Jót kuncogtam magamban, ki az az elvetemült… Most meg íme. Én vagyok az egyik. De egyszerűen már nem bírtam tovább várni, és csak nézegetni ahogy ott lóg.

fullsizeoutput_1516

fullsizeoutput_150c

Nem egyszer jártam már úgy, hogy első ránézésre az “új” dolgot furcsa szemmel néztem és kézzel lábbal tiltakoztam ellene. Kell egy kis idő a szememnek míg megszokja az újat. Nem muszáj, hogy ruháról legyen szó. Sokszor technikai kütyük is kiváltották már belőlem ezt az érzést. Aztán pedig nem egyszer volt olyan, hogy amire eleinte húztam a számat később bőszen a viselőjévé válltam. Amikor újra divatba jött a trapéz szárú farmer pontosan így voltam vele. Hogy a fenébe? Általános iskola első felében láttam utoljára bárkin is, és a vége fele pedig már a nevetés tárgyává vált az akin ilyen volt. Teljesen értetlenül álltam a dolog előtt. Aztán lám-lám ..

fullsizeoutput_1512

Majd a garbó. Gyűlöltem. Volt egy mindjárt megfulladok érzésem bennük. Aztán tavaly télen már pár lazább pulóver formával próbálkoztam, a végére pedig teljesen beleszerettem. Mára meg jöhet a szűkebb verzió is. Egyedül ahhoz nem tudtam még hozzá szokni , hogy fél nap után kitágul a nyakuk és lecsúszik, eláll. Ha vásárlás közben próbálgatni szeretnél ne nagyon indulj el benne, mert az első próba után úgy fog kinézni, mintha két hete abba lennél 0-24. Ám, ha SOS kellene egy megoldás erre a problémára akkor elő a hajcsattal. Persze ha le van engedve a hajad, és nem látszik ki alóla. Így elkerülöd a furcsán néző szempárokat magad mögött. Tökéletes megoldás.

fullsizeoutput_150e

fullsizeoutput_1510

Shirt dressvagy ez

Mom jeans

Baker boy hat

2 replies on “Shirt dress with turtle neck, denim and boots”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.