Categories
2018

Green sweater with mom jeans and mules

fullsizeoutput_1605

Minden évben amikor bekopog a tavasz elhatározom, hogy kiszelektálom a ruhatáramat. Igen, sok van ami tény és való egyszer ha volt rajtam de mindhez kötődik valami kis sztori ami miatt a lelkemhez nőtt és nehéz lenne megválnom tőle. Az év eleji fogadalom tétel után már sikerült egyszer eljutnom odáig, hogy bezsákoltam és könnyes búcsút vettem pár darabtól, így egy kis helyet adtam az újnak, a tavasznak és a megújúlásnak, de persze egy kettőnek még így is sikerült visszavándorolni a szekrénybe mindezek után is. De hát ez van, nincs mit tenni. Legközelebb majd a garázstól távolabbi pontot keresek.

fullsizeoutput_160b

fullsizeoutput_1607

Minden szezonban van valami amit kifejezetten favorizálok. Most télen így voltam a piros színnel. Csizma, bakancs, táska, felsők és a végére még a telefon tokom is az lett. Nem is volt nap, hogy ne lett volna rajtam valami ami piros. Elég unalmas lehetett kívülről. De most előttünk az új évszak, új kedvencekkel.

fullsizeoutput_159c

fullsizeoutput_1609

Tavaly tavasszal szereztem be és szerettem bele az első ilyen belebújós tutyimba. Premium quality-s, eszméletlen jó áron sikerült hozzá jutnom hát ez az évezred befektetése. Gondoltam.  Hatalmas veszteség lett volna kihagyni. Megvettem. Senki nem akarta elhinni, hogy azt bizony letaposott sarokkal kell hordani. Hetekig magyaráztam apukámnak, képekkel alátámasztva mire elhitte. Teljesen beleszerettem. Csakhogy egyik nap hoztam a formámat. Na most nekiállok és kitisztítom aztán mehet is benne a bejegyzés készítés. Olyan szépen kisikáltam körömkefével belőle a foltokat,  és még idő előtt kijelentettem szebb lett mint új korában volt. Kitettem száradni. Amikor másnap megláttam egy kisebb szívrohamon estem át. Azt az információt az elején kihagytam az anyagról, hogy hasított bőr cipőről beszélek. Hát igen. Könnyes búcsút vettem tőle. A nyár alatt próbáltam keresni valami hasonlót, de persze nem találtam semmi hozzá foghatót. Szóval a nyarat “mules” mentesen töltöttem. Amit a képeken láttok, na ő az én hamupipőkés üvegcipellőm.  November közepén találtam rá. Azóta várom az időt, hogy kegyes legyen és hordhassam.

fullsizeoutput_1518

Green sweatshirt

Mules ,vagy ez

Mom jeans

 

 

4 replies on “Green sweater with mom jeans and mules”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.