Categories
2018

Bright blue shirt with flare denim and boots

fullsizeoutput_1124

A napokban a McDonald’s-ban ülve írtam egy e-mailt 9 óra 45 perckor. A beszélgetésnek, ha ezt a formáját használtam természetesnek tartottam hogy a válasz nem azonnal történik, hanem pár órára esetleg napra rá. Nos, a választ erre az e-mailre 10 óra 2 perckor kaptam majd két soron keresztül olvastam azt, ahogyan az elnézésért esedeznek. Vagy háromszor kellett végig olvasnom, hogy nem-e én írtam-e valamit rosszul, vagy értettetek félre, de nem. Tényleg ezért a 17 percért?? Igen

fullsizeoutput_1173

Ekkor döbbentem rá, hogy egyre őrültebb ez a világ. Hihetetlen. És akkor azt még nem is említettem, simán képesek vagyunk nekimenni a villanyoszlopnak az utcán, mert a hatalmas telefon nyomkodás közepette észre sem vettük, hogy ott van. Néha már saját magamra is pipa vagyok, hogy folyamatosan a telefonomat bújom. Legfőképp amikor épp egy vizsgára kellene készülnöm. Volt azon kaptam magamat két perc sem telt el de már újra az Insta sztorikat nézegettem. Ekkor megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy ezt most valójában miért is csinálom? Félek lemaradok valamiről? Rossz szokás? Igen, lehet mind a kettő. De nem hinném, hogy evvel én lennék csak így. Látom, tudom. Nyilván meg van ennek is a jó és a rossz oldala is.

fullsizeoutput_1169

Tény és való, rengeteg mindenre tanít is. És tényleg tanultam is. Szeretek inspirálódni, és ihletet meríteni. Sokszor volt már olyan, hogy úgy éreztem valami újításra lenne szükség. Legutóbbi felfedezésem: Több hangsúlyt kellene fektetnem hogy a feed-em/ az összkép az Instagram profilomon mit ad ki. Nem mondom van még mit csiszolni rajta, de kezd alakulni.

Mielőtt felraktam a képeket a hatalmas utómunkáim abból álltak, hogy a fényerőt tologattam egy kicsit ide-oda, és már mehetett fel. Majd láttam elkezdték megosztani emberek, hogy kiket érdemes követni a szép feed-jeik miatt. Ezután megnéztem az enyémet. Hát nem voltam elragadtatva. Az egység annyi volt bennük, hogy mindegyiken én voltam. Így itt volt az ideje ezen változtatni és elkezdtem a színekkel játszani. Mivel szeretem a nem mai, retró dolgokat a maguk modern módján, megpróbáltam valami olyan színt választani ami ezt adja vissza. A bejegyzés végére feltöltöm a képet, hogy ezt hol szoktam beállítani. Aláírom. Valóban egy profibb összképet adnak így a képek.

fullsizeoutput_115e

fullsizeoutput_1125

De aminek van jó oldala, annak biztosan van rossz is. Rengeteg kép, mindenki megmutatja mije van, sokszor gátlások nélkül. Ez természetes, miért kellene szégyellned azt amid van? Nem lenne elég a 10 ujjam, hogy meg tudjam számolni hányszor éreztem rosszul magamat egy-egy kép láttán. Barna bőr, töredezésmentes derékig érő haj, lapos has, égig érő lábak. Furcsa lenne, ha mindenki így nézne ki. Mindannyian mások vagyunk és ez a szép az egészben. Én legalábbis nem láttam két egyforma nőt még a Victoria’s Secret kifutóján sem. Abból kell építkeznünk, amink van, és nem azon siránkozni mindig, ami nincs.

fullsizeoutput_1126

Oversized blue shirt

Flare jeans

Baker boy hat

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.