Categories
2018

Faux fur with red sweater and jeans

fullsizeoutput_dba

Emlékszem amikor középiskolában szinte az összes angol vizsgában benne volt, hogy beszéljünk a pozitív és negatív oldaláról az online vásárlásnak. Vagy .. Online vs. inkább bemegyek már csak az érzés kedvéért is, maximum csak window shoppingolok egy kört. Akkor még nem voltam nagy rajongója az internetes rendelgetéseknek. Természetesen én is megjártam már. Nem ma volt, de nem  felejtem el amikor csak egy pár fülbevalót rendeltem, és a mai napig nem kaptam meg. Nyilvánvalóan a pénzt ahogyan kattintottam egy utolsót már vonták is le. Nem volt nagy összeg nem az idegesített, hanem az hogy vártam vártam és semmi. Nyilván egy üzenetre sem válaszolt  kedves eladó, így elengedtem az egészet. Ezután persze csappant a lelkesedésem a rendelgetéseket illetően. Nem baj. Levontam a tanulságot, és okultam a történtekből.

fullsizeoutput_dbe

Őszinte leszek. A boltokban való vásárlás ma már annyira nem csigáz fel. Egyszer csak azt vettem észre, hogy járkálok fel alá és nem áll össze a kép, hogy valójában mit is szeretnék. Ráadásul egy idő után még az idegesség is úrrá lesz rajtam, mert a barátom arcáról szín tisztán le lehet olvasni azokat a bizonyos segélykérő jeleket, hogy induljak meg már kifelé. Inkább egy nyugalmas pillanatban hátradőlök amikor már megvan legalább az elképzelés hogy mit is szeretnék, és megrendelem.

fullsizeoutput_db6

Aztán jön a méret kérdése amit mindig kérdeztek. Felpróbálás nélkül? Hogy tudom így megrendelni? Elárulom, ha netán boltban vásárolok SEM próbálok fel semmit. Soha. Akárhányszor mentem be egy fülkébe próbálni 10-ből 9 és félszer úgy jöttem ki, hogy mégsem  veszem meg mert te jó ég hogy áll, pedig eszméletlenül szeretném és már ideje lenne valami bejegyzést is készítenem. Nem tudom, hogy a porcicák vagy a borzalmas fények okozzák-e ezt az élményt, de nem is számít. Én azt veszem meg ami nekem tetszik, passzol hozzám és azt amiben tudom, hogy jól fogom érzeni magamat. De most vissza a netes rendeléshez. Nekem az például nagyon sokat tud segíteni, ha a képen látható modell méretei meg vannak adva és, hogy ő milyen méretet visel a képen. Ha valakinek ez sem lenne elég, mindenhol ma már szuper mérettáblázat van és illusztrációk, hogy mit és hogyan is mérj le. Ezeket mondjuk külföldi oldalaknál tartom kiemelkedően fontosnak, és ha új oldalt szeretnék kipróbálni.

fullsizeoutput_db7

Szeretek tesztelgetni új helyeket, márkákat. Most is rábukkantam két oldalra, ha gondoljátok lehet olyan bejegyzés is, amiben írok arról nekem mik váltak eddig be, és mikben csalódtam. Mert már volt olyan is. De akkor erről legközelebb.

fullsizeoutput_db8

fullsizeoutput_db9

Hasonló piros pulóvervagy ez

Mom farmervagy ez

Gyapjúbarett

Hasonló szatén csizma

Műszőrme kabátvagy ez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.