Categories
2018

Turtle neck sweater with wide pants

fullsizeoutput_c25

Párszor már elgondolkoztam, hogy kellene valami taktikai váltás. A napokban, pedig hála az égnek kaptam egy nem is tudom, hogy mondjam ..  löketet??  és úgy látom tényleg eljött az ideje. Most vagy soha.

fullsizeoutput_c66

Azoknak akik nézik, netán olvassák az oldalamat gondolom már feltűnt, hogy legtöbbször csak egy- egy sort vagy gondolatot írok a képeim alá. Én is éreztem azt, hogy kevés. Első nekifutásra az elképzelésem az lenne, hogy ezen megpróbáljak változtatni. Mindez egyébként azért lett így, mert az elején amikor alig páran figyelgették hogy mi zajlik itt úgy voltam vele, minek az erőfeszítés, hogyha rá sem bagózik senki. Semmi értelme törnöm magamat és litániákat írni, aztán meg tovább görget mindenki.

fullsizeoutput_d02

A legmélyebb lélegzetet akkor kellett vennem magamon, amikor elkezdtem a Facebook profilomon megosztani, amit itt írok. Azelőtt is aktívan használtam már pár felületet, mint az Instagram, Twitter, Lookbook, Pinterest de ez valahogy más volt. Nos ekkor volt egy kis stressz, hogy akik nem tudtak ezidáig róla mit is fognak szólni hozzá. Persze, ha szólnak egyáltalán. Meg ugye itt aztán tényleg minden ismerős látni fogja.  És mi lesz, hogyha teljesen félre értenek? Ha buta libának gondolnak aki csak pózolgat jobbra-balra, és kinevetnek? Ebből a sok negatívból arra a következtetésre jutottam, ha minél kevesebbet írok annál kisebb az esélye annak, hogy ilyesmi visszajelzések fognak érni. Bármennyire is meglepő, nem így lett. Ugyanis többen tanácsolták hogy igenis próbálkozzak és írjak többet, higgyem el igenis ez hiányzik. Ám legyen. Megfogadom, és teszek rá kísérletet.

fullsizeoutput_d5b

Arra gondoltam, megpróbálok kicsit elmozdulni az írásokban is a divat irányában. Megszeretném osztani majd a tapasztalataimat, hogy én leginkább hol vásárolok, nekem mi vált be vagy épp pont az ellenkezője, mikben csalódtam. És …mivel szoktatok érdeklődni hol veszem a ruháimat, ezentúl minden bejegyzés készítésénél igyekszem kutakodni és linkelek pár olyan terméket ami hasonló vagy esetleg ha rendelhető még akkor ugyan az amit viselek a képen. Remélem szívesen fogjátok olvasni.

fullsizeoutput_d53

fullsizeoutput_d14

És akkor ahogy ígértem, a linkek:

Vans Old Skool Platform 

Hasonló  Garbó nyakú pulóver , vagy ez

Bő nadrágvagy ez

 

One reply on “Turtle neck sweater with wide pants”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.