Categories
Uncategorized

’90s Chokers next level

IMG_1464_edited

IMG_1411_edited_edited

IMG_1428_edited

IMG_1475_edited

IMG_1481_edited

IMG_1570_edited

IMG_1538_edited

IMG_1546_edited

Nem tudom ki, hogy van vele, és azt sem, hogy máshol is ilyen volt-e az idő, de én gyűlölöm az esőt, és erre az évre elég is lesz belőle ennyi amennyit kaptunk az utóbbi hetekben.

Olyan jól elterveztem, hogy majd az érettségi szóbeli részére kinn a kertben ,napozva fogok készülni és olyan barnán megyek majd vizsgázni, mint aki már túl van egy nyaraláson. Most már valószínű, hogy ez nem így lesz.

Ezt a bejegyzést is hetek óta terezgetem már, de egyszerűen lehetetlen volt kimenni és képeket csinálni, mert csak esett és esett folyamatosan. Az ágyból kimászni is kínszenvedés volt minden egyes reggel. Hát még edzeni elindulni.

Ezért már egyre jobban vágyom a tengerpartra, az érzésre ahogyan égeti a talpamat a forró homok, és azt amikor már annyira melegem van, hogy árnyékba kell húzódnom. ezek az esős napok után legalább jobban fogom majd értékelni az igazi meleg ,nyáriakat. Mindenesetre remélem, hogy ilyen élményekben lesz részem a nyaralások során, mert már volt rá példa, hogy egész idő alatt szép őszies volt az időjárás. Idén nyáron is tervben van Olaszország ( Bibione és Velence ) immár harmadszorra, valamint Horvátország ( Pag szigete ). Őszintén, ezeken kívül még rengeteg helyet kinéztem ahova el szeretnék jutni, de hát evvel ki ne lenne így. Csak egyet példaként: Burano, a velencei lagúna kis szigete. Egy csoda. Annyi szín, és nyugodtság árad csak a képekből. Nem mellesleg tökéletes fotózási helyszín is lehetne akár. Remélem lesz szerencsém egyszer ellátogatni oda.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.